KAKO DO NAS


Hotel Baron se nahaja v Smledniku, na poti iz Medvod proti avtocesti za Kranj ali Ljubljano. Mednarodno letališče Jože Pučnik Ljubljana (Brnik) je oddaljeno le 15 km, železniška ali avtobusna postaja v Medvodah pa le 5 km, center Ljubljane 15 km.


Z AVTOMOBILOM:

Iz letališča Jože Pučnik (Brnik) se peljete po avtocesti proti Ljubljani. Na izvozu v Vodicah zavijete levo proti Zbiljam in se peljete ca. 4,2 km (5 minut) naravnost. Pred Gasilnim domom Smlednik zavijete levo, na desni strani je Hotel Baron. Iz smeri avtoceste Ljubljana-Kranj, na izvozu v Vodicah zavijete levo proti Zbiljam in se peljete ca. 4,2 km (5 minut) naravnost. Pred Gasilnim domom Smlednik zavijete levo, takoj na desni strani je Hotel Baron.

Iz smeri Medvode se peljete proti Zbiljam, od tam naprej čez most čez Savo in naravnost mimo šole Smlednik in križišča še 100 m, potem zavijete desno v smeri proti Kalvariji/Stari Grad, naš hotel je takoj desno.

Pred hotelom imamo brezplačno parkirišče za naše goste.

GPS koordinate: 46.16743390997044, 14.435639719648327

Za vožnjo po avtocestah po Sloveniji je nakup vinjete obvezen. Več o vinjetah.
Tedenska vinjeta stane 15 EUR.

Po želji vam rezerviramo najem avtomobila, ki ga prevzamete na letališču. Za ponudbo nam pišite na: recepcija@hotel-baron.si.

Z LETALOM:
Mednarodno letališče Jože Pučnik (Brnik) se nahaja 15 km severovzhodno od Smlednika. Po želji vam organiziramo zasebni prevoz iz letališča do hotela in nazaj, po predhodni najavi. 

Cenik prevozov

Dodatno vam lahko organiziramo prevoz tudi iz drugih okoliških letališč:
  • Avstrija (Celovec 80 km ali Gradec 205 km)
  • Hrvaška (Zagreb 180 km)
  • Italija (Trst 140 km, Benetke 250 km)

ZA REZERVACIJO PREVOZA nam pišite najkasneje 24h pred prihodom na recepcija@hotel-baron.si ali pokličite na telefon +386 1 292 6080, +386 41 625 943

Z AVTOBUSOM:
Ljubljana je dobro povezana z avtobusnimi linijami, ki vozijo po Sloveniji in celi Evropi. Potovanje z avtobusom je primerno tudi za krajše izlete po Sloveniji in v okolici Ljubljane. Od glavne avtobusne postaje v Ljubljani do Medvod je pribl. 15 km/ pol ure vožnje (odvisno od prometa). Od Medvod do Smlednika pa so povezave redke, zato od tam naprej do nas priporočamo vnaprej najavljen zasebni prevoz (5 km vožnje).
Cenik prevozov
Več informacij o avtobusnih linijah (Glavna avtobusna postaja Ljubljana, vozni redi)

Z VLAKOM:
Od Hotela Baron do železniške postaje v Medvodah je le 5 km. Železniška povezava iz Medvod do Ljubljane je hitra (15-20 min) in ugodna. Ljubljana ima zaradi odlične centralne geografske lege dobre mednarodne železniške povezave.
Več informacij:
Vozni red Ljubljana-Jesenice/Jesenice-Ljubljana
Vozni red lokalnih vlakov


 
 

SPROSTITEV V PREČUDOVITI NARAVI

Vzemite si čas za ogled Slovenije. Ker smo centralno locirani, lahko od nas zelo hitro pridete kamorkoli po Sloveniji. Od letališča je le 15 min vožnje do našega hotela, enako do prestolnice Ljubljane. V naši bližnji okolici je res veliko možnosti za aktivno preživljanje dopusta za ljubitelje narave. Pridite in se prepričajte!  


POGLEJ VEČ

 
Vse pravice pridržane © Hotel Baron 2021, izdelava MMStudio