NAJEM SUP-A 


V naši bližini je tudi Trbojsko jezero, umetno jezero, kjer je svoj dom našlo več kot  140 vrst vodnih ptic in sodi med deset največjih jezer v Sloveniji. Njegova mirna vodna gladina, objeta v zeleni objem narave, preprosto vabi k aktivnosti, kot je SUPanje. Idealni pogoji za to športno aktivnost (tudi za popolne začetnike) so okronani z neposredno bližino Čolnarne Trboje, ki razvaja s slastnimi domačimi torticami in prijetnim ambientom. 

SUPerb center Trboje se nahaja na obali Trbojskega jezera, do katerega se spustite po stopnicah ob Čolnarni Trboje. Lesena hišica na travnati površini ob jezeru vsebuje vse, kar potrebujete za vašo SUP pustolovščino - SUP opremo, preoblačilnico, prostor za počitek ter nasmejano ekipo SUPerb centra Trboje, ki bo poskrbela, da se boste imeli SUPer :).  
 
Na vodno gladino Trbojskega jezera je urejen dostop iz pomola. In brez skrbi, Trbojsko jezero je namenjeno kopanju, zato bo morebitna izguba ravnotežja med SUPanjem poskrbela zgolj za prijetno osvežitev. 
 
Sup lahko najamete za uro ali več, lahko organiziramo SUP izlet do Kranja z vodnikom (minimalno 2 prijavljena)

DELOVNI ČAS:
Maj in junij: sobota in nedelja od 11h do 18h, ostali termini možni po predhodnem dogovoru
Julij in avgust: ponedeljek, sreda, petek od 16h do 20h, sobota in nedelja od 11h do 18h, ostali termini možni po predhodnem dogovoru
September: sobota in nedelja od 11h do 18h, ostali termini možni po predhodnem dogovoru

Za rezervacijo in cene se oglasite v recepciji ali nam pišite na recepcija@hotel-baron.si 
 
Vse pravice pridržane © Hotel Baron 2021, izdelava MMStudio