Sobe

Hotel ima 11 sob in 2 apartmaja v prvem in drugem nadstropju. Dostop do sob je po stopnišču ali z dvigalom. Sobe so moderno opremljene in zelo prostorne. Vse imajo udobne postelje, kopalnico s tušem, balkon ali teraso. Čudoviti razgledi na okolico poudarjajo našo povezanost in ljubezen do narave. V vseh sobah je brezplačni dostop do interneta/Wi-Fi in TV. Ogrevanje/hlajenje je talno.
Standard soba
od 65,00 €
24 m2 /
Standard soba je osnovna kategorija sobe, ki meri 24 m². V sobi je udobna zakonska postelja z nočnimi omaricami, omara za oblačila, pisalna miza s stolom, kopalnica z wc-jem, tuš in sušilnik za lase. V sobi sta lahko največ dve osebi. Vse sobe imajo balkon ali teraso.
Standard soba z dodatno posteljo
od 70,00 €
24 m2 /
Standard soba + dodatna postelja meri 24 m². V sobi je udobna zakonska postelja z nočnimi omaricami, omara za oblačila, pisalna miza s stolom, kopalnica z wc-jem, tuš in sušilnik za lase. V sobi je tudi tretja postelja za odraslo osebo ali za otroka. V sobi so lahko največ tri osebe.Vse sobe imajo balkon ali teraso.
Standard soba za invalide
od 65,00 €
24 m2 /
Standard soba meri 24 m². V sobi je udobna zakonska postelja z nočnimi omaricami, omara za oblačila, pisalna miza s stolom, kopalnica z wc-jem prirejena za invalide, tuš in sušilnik za lase. V sobi sta lahko največ dve osebi.
Soba ima balkon
Comfort soba
od 70,00 €
29 m2 /
Comfort soba meri 29 m². V sobi je udobna zakonska postelja z nočnimi omaricami, pisalna miza s stolom, omara za oblačila, kopalnica z wc-jem, tuš in sušilnik za lase. V sobi sta lahko največ dve osebi. Soba ima lastni balkon in tudi dostop do skupne terase.
Comfort soba z dodatno posteljo
od 75,00 €
29 m2 /
Comfort soba z dodatno posteljo meri 29 m². V sobi je udobna zakonska postelja z nočnimi omaricami, pisalna miza s stolom, omara za oblačila, kopalnica z wc-jem, tuš in sušilnik za lase. V sobi je tudi tretja postelja za odraslo osebo ali za otroka. V sobi so lahko največ tri osebe. Vse sobe imajo balkon ali teraso.
Družinska soba z dvema spalnicama
od 90,00 €
40 m2 /
Suita z dvema posteljema in dodatnim ležiščem se nahaja v drugem nadstropju in meri 40 m². Suita ima eno kopalnico z wc-jem, tuš in sušilnik za lase in dve spalnici, ki sta ločeni s steno, nista pa zaprti z vmesnimi vrati. Suita je v mansardnem delu in ima strešna okna, balkonska vrata in balkon.
Suita ima dve spalnici, v vsaki sta zakonska postelja, v eni pa še 1 dodatna postelja. Primerno za največ 5 oseb.
Velika družinska soba z dvema spalnicama
od 100,00 €
44 m2 /
Suita z dvema spalnicama in 2 dodatnima posteljama se nahaja drugem nadstropju in meri 44 m². Suita ima eno kopalnico z wc-jem, tuš in sušilnik za lase in dve spalnici, ki sta ločeni s steno, nista pa zaprti z vmesnimi vrati. Suita je v mansardnem delu, ima 2 balkonskih vrat in lastni balkon z razgledom na Triglav in Polhograjce. Primerno za največ 6 oseb.
Apartma z dodatnim kavčem
od 140,00 €
43 m2 /
V zgornjem 2. nadstropju se nahaja prostoren apartma, ki meri 43 m² in je primeren za 4 osebe. Apartma ima zakonsko posteljo v spalnici + kavč za dve osebi v dnevnem prostoru, kjer je tudi popolnoma opremljena kuhinja z jedilno mizo. Apartma ima kopalnico z wc-jem, tuš in sušilnik za lase, lasten velik balkon in čudovit razgled na Kamniško Savinjske Alpe.
Apartma z dodatno posteljo
od 145,00 €
43 m2 /
V zgornjem 2. nadstropju se nahaja prostoren apartma, ki meri 43 m² in je primeren za 4 osebe. Apartma pa ima v spalnici zakonsko posteljo + dodatno zakonsko posteljo v dnevnem prostoru s kuhinjo. Apartma ima kopalnico z wc-jem, tuš in sušilnik za lase, velik balkon in čudovit razgled na naravo. 


Dobrodošli mlajši otroci

Po želji v sobo dodamo otroško posteljico za otroka starega do 3 leta. Prosimo sporočite vaše želje glede tega ob rezervaciji.
 
Vse pravice pridržane © Hotel Baron 2021, izdelava MMStudio