HOTEL BARONHotel Baron se nahaja v mirnem okolju v manjšem kraju Smlednik v neposredni bližini Zbiljskega jezera in CUBO golf igrišča Smlednik, le 15 km od letališča Jožeta Pučnika/Brnik in 15 km do centra Ljubljane. Odlično izhodišče za aktivnosti in oglede po Sloveniji.

 

Izbrana
kulinarika

 

V osrčju
narave

 

Brezplačen
wi-fi

 

Parkirišča za
vozila


 
 

UDOBNE SOBE Z RAZGLEDOM

V 2-nadstropni zgradbi, ki deluje kot večja hiša, se boste počutili kot doma. Imamo 11 sob in 2 apartmaja. Sobe so moderno opremljene in zelo prostorne. Vse imajo ali balkon ali teraso, čudoviti razgledi na okolico pa poudarjajo našo povezanost in ljubezen do narave. Bivanje izven mesta sredi narave ponuja različne aktivnosti in doživetja v neposredni bližini.


POGLEJ SOBE


  

VRHUNSKE PIZZE...
...TER DRUGE SPECIALITETE

Nullam aliquet nisl in nisi mattis dictum. Integer neque dui, vulputate ac odio at, varius porttitor nunc. Aliquam in purus libero. Suspendisse mattis mauris ipsum, eu scelerisque neque accumsan sed. Etiam nibh est, luctus mollis nulla non, porta hendrerit urna.

Morbi ut ante vitae tellus dictum ultricies eu sed sem. Nullam est risus, facilisis vitae libero vitae, feugiat vestibulum mi. Quisque dui dolor, sagittis nec lacus vitae, sodales.

IZVEDI VEČ  


 
 

SPROSTITEV V PREČUDOVITI NARAVI


Vzemite si čas za ogled Slovenije. Ker smo centralno locirani, lahko od nas zelo hitro pridete kamorkoli po Sloveniji. Od letališča je le 15 min vožnje do našega hotela, enako do prestolnice Ljubljane. V naši bližnji okolici je res veliko možnosti za aktivno preživljanje dopusta za ljubitelje narave. Pridite in se prepričajte! 


POGLEJ VEČ


 
 

NAŠI PARTNERJI
 
Vse pravice pridržane © Hotel Baron 2021, izdelava MMStudio